Disseny web WordPress

Webs de qualitat a preus raonables

Econòmica

720 euros | 15 dies

Una web bàsica, ben dissenyada i preparada perquè pugui posicionar-se correctament. Una web corporativa, on s’inclouen diverses pàgines dins la web (home, qui som, serveis, contacte, bloc…)

Òptima

1370 euros | 30 dies

Una web ben estructurada, molt ben pensada i personalitzada tenint en compte les teves necessitats. Una botiga online, un portal inmobiliari, una web multiidioma…

48 hores

940 euros | 72 hores

Si necessités urgentment una web aquesta és la teva opció. Una web ben dissenyada i funcionant en menys de 48 hores.

Totes les webs inclouen

Despreocupat dels temes tècnics com dominis i allotjaments web. T’assessoro i m’encarrego de tot.

Instal·lació i configuració de WordPress.

Instal·lació i configuració de la plantilla acordada. Normalment treballo amb les plantilles de Genesis i Generatepress, però m’adapto als gustos de cada client.

Instal·lació i configuració d’un plugin de SEO perquè la web tingui bones condicions per posicionar-se a google.

Instal·lació i configuració d’un mòdul d’estadístiques bàsic perquè puguis veure les visites que reps.

Una classe presencial per ensenyar-te a fer funcionar la web i perquè puguis anar introduint nous continguts de forma autònoma.

Com treballo
1

Reunió inicial

M’expliques com t’agradaria que fos la teva web. Jo em faig una idea i t’assessoro de com poder-la realitzar. Si ens posem d’acord establim terminis.

2

Planificació web

A partir de la primera reunió et presento dues possibles propostes amb text i imatges de farciment. Acordem una de les dues i fem les modificacions necessàries.

3

Disseny i retocs

En aquesta fase m’hauràs d’entregar tot el material necessari per fer la web (textos, imatges…) perquè pugui adaptar el teu contingut a la plantilla escollida

4

Llançament

Un cop em donis el vis-i-plau pengem la web i durant els propers dies estem a l’aguait per fer les correccions necessàries a partir de l’experiència de navegació.