El millor bloc per a l’editor de WordPress – Gutenberg

Des de l’aparició del nou editor de WordPress (Gutenberg) han anat apareixent extensions que augmenten les capacitats a nivell de funcionalitats i disseny d’aquest nou editor. A partir d’ara els nous plugins relacionats amb l’editor de WordPress afegeixen blocs a l’editor que permeten afegir coses com columnes, icones, pestanyes, acordions…

És a dir, el nou editor de WordPress i l’aparició de blocs-plugins comencen a competir amb els constructors de pàgines com ara el famós Elementor. I dins d’aquests nous plugins que milloren l’editor de WordPress jo destacaria Kadence Blocks – Gutenberg Page Builder Toolkit.

I què diferencia Kadence Blocks de la resta de plugins relacionats amb Gutenberg?

El tractament de les columnes. Aquí és on Kadence Blocks sobresurt de la resta de plugins. És cert que existeixen plugins que fan coses molt interessants amb el nou editor. Per exemple Advanced Gutenberg. Però no serveixen de gaire si no pots jugar amb les columnes. Kadence Blocks permet inserir una o diverses columnes i modificar-les tenint en compte la pantalla. És a dir, si és un ordinador, tablet o mòbil. A més a més pots modificar l’ordre amb que es mostren les columnes si et trobés en un mòbil.

Altres coses interessants del plugin-block que faig servir són les següents:

  • La personalització dels headings. Pots etiquetar títols amb un h2 per motius de SEO i disminuir la mesura tipogràfica per motius de disseny d’una forma molt senzilla.
  • Una llibreria molt extensa d’icones.
  • Botons que pots pesonalitjar fàcilment.

I vosaltres, teniu algun plugin preferit relacionat amb el nou editor de WordPress?

1 comentari a “El millor bloc per a l’editor de WordPress – Gutenberg”

Deixa un comentari