La mida de les imatges a WordPress

Estem d’acord que la mida de les imatges és molt important. Hem de mirar que pesin poc i per això podem utilitzar programes d’edició d’imatges, com ara Photoshop o Gimp. També existeixen pàgines web que et rebaixen el pes de les imatges (només cal fer una cerca per Google per trobar webs com Optimizilla). Potser l’inconevenient és que has de pujar la imatge, tractar-la, tornar-la a baixar per, finalment, tornar-la a pujar al teu wordpress. I si tot això no ens convenç existeix una darrera opció d’instal·lar un plugin al nostre wordpress que ens reduirà el pes de la imatge. Un dels més coneguts és Smush Image Compression and Optimization.

Per a mi la millor opció és tractar la imatge abans de pujar-la a wordpress. La funció típica de guardar per a web i veure quin pes i dimensions em convé més.  Instal·lar un plugin sempre carrega la nostra web i utilitzar un compressor online és lent, si més no per a mi.

I després tenim el tema de la mida de la imatge. Pots trobar webs que et parlin de les mides estàndards que has d’utilitzar. Per exemple, una creença molt extensa és utilitzar una amplada de 1024px. Però amb l’extensió de pantalles molt grans tot això és molt relatiu.

El que a mi em funciona és anar a la demo del theme que utilitzo i mirar la mida de les imatges que fan servir. Així m’asseguro que quedarà perfecte a la meva web i que no tindré problemes de desproporció. Per veure les mides de les imatges de les webs podem utilitzar l’inspector del navegador (botó dret del ratolí/inspeccionar).

I tu, com gestiones el tema de les imatges a wordpress?

Deixa un comentari