Projectes

Patapam-sellos-arapla-diseny-wordpress

Patapam

Botiga Online

Bótiga online de segells per a marcar roba. El client volia una web per vendre productes personitzables on el procés de compra fos molt senzill i directe. La web està pensada, sobretot, per navegar a través del mòbil. Botons, marges, procés de compra es pot realitzar fàcilment a través del mòbil.

Arapla-disseny-web-portfoli-tms-reformes

TMS Reformes

Web corporativa

Web de l’empresa TMS reformes de Vilassar de Mar. El client volia renovar una antiga web feta amb QDQ Media, la qual no li acabava d’agradar. L’objectiu del client era crear una nova web amb l’objectiu de posicionar a Google un seguit de paraules clau. I la millor manera de fer-ho era treballant amb l’estructura web i amb el disseny final.

Arapla-disseny-wordpress-projecte-teacher-training

Teacher training

Web corporativa

Projecte encarregat per l’Acadèmia Cambridge School. La idea principal era actualitzar el web del projecte celta-delta i automatitzar formularis i pagaments online. En el projecte s’han creat diversos Custom Post Types (professors, testimonis i cursos) per treballar correctament a nivell d’administració de la web i per a poder-los mostrar en qualsevol zona de la web.

OLEVNP1

Central segells

Botiga Online

Aquesta botiga online és un projecte personal. Bàsicament està pensada per ser extremadament senzilla alhora de comprar, independentment del dispositiu que utilitzis (ordinador, tablet o mòbil).  Per exemple, el client passa de la selecció del producte a la passarel·la de pagament, saltant la cistella i evitant així els possibles abandonaments en el procés de compra.

P61ST01

Happy english

Web corporativa

L’acadèmia d’idiomes Cambridge School m’encarregà una web pel seu projecte Happy englishEn aquest cas la prioritat era una web multiiodoma (català, espanyol). Per altra banda també s’havia de crear un arxiu amb els diversos cursos que s’oferien, i independitzar-ho del feed de notíties. Per això vaig haver de crear un custom post types de cursos i donar unes taxonomies concretes (Edad, duració…).

mockup

Pep Molist

Web personal

En aquest cas en Pep em va demanar una web senzilla, on les persones poguéssin trobar tots els seus llibres i els diversos articles que va publicant. Sobretot volia poder-se gestionar ell mateix la web, i que els articles i les notícies fossin independents del catàleg de llibres. En aquest cas es tractava doncs de configurar un custom post types de llibres, amb les seves taxonomies particulars (autor, data de publicació, editorial…) i anar molt més lluny que un simple bloc.

free-ipad-mockup

Biblioteca de Santa Eulàlia

Web institucional

Aquesta web és força complerta per totes les diverses configuracions que he hagut de fer. En aquest cas era important l’agenda d’activitats, però també els llibres nous que van entrant a la biblioteca, les notícies, els horaris i els serveis que ofereix. Per això vaig optar per fer una home molt clara, feta de blocs fàcilment identificables i configurats perquè en cada un d’ells se’n pugui ampliar la informació.